"Wij nemen de tijd om evident met uw financiële zaken om te gaan."

Over Ons

Evident Administratie & Belastingadvies is ontstaan uit een gecombineerde passie voor cijfers en ondernemen.

Wij zijn jonge belastingadviseurs met veel ervaring en kennis in boekhouding. Na inmiddels jaren ervaring te hebben opgedaan binnen de MKB-sector, start-up ondernemers en zzp’ers, hebben wij besloten om voor ons zelf te beginnen. 

De meeste ondernemers zien de administratie en de belastingaangiftes als een “must”. Het kost ontzettend veel tijd en levert vaak als resultaat een “blauwe envelop” op. Door onze efficiënte en effectieve werkwijze kunnen wij deze last van u afnemen. 

Met Evident Administratie & Belastingadvies kunt u weer onbezorgd focussen op de energie en passie waarmee u ooit uw onderneming hebt gestart voor een vast bedrag per maand! 

Evident Administratie & Belastingadvies

Marco Girgis

Met inmiddels de nodige ervaring binnen de boekhouding en belastingadvisering, hebben wij besloten om met onze gecombineerde passie voor cijfers en ondernemen, Evident Administratie & Belastingadvies te beginnen.
Door onze efficiënte werkwijze, zoals de Scan & Herken App, kunnen wij voor een voordelig bedrag per maand uw administratie en belastingaangiftes verzorgen. 

 

 

Sagar Bisseswar

Met al een aantal jaren ervaring binnen de fiscale wereld is Evident tot stand gekomen. Evident staat klaar voor al uw fiscale vraagstukken en zal u binnen dit proces advies op maat aanbieden voor zowel ondernemers als particulieren. Wij van Evident staan klaar om uw zorgen binnen het administratieve en fiscale vakgebied te ontnemen.

 

Neem Contact Met Ons Op

    Volg Ons Op Social Media