Wij zijn Evident in onze dienstverlening

Onze diensten

Als ondernemer bent u verplicht om een administratie bij de houden.
Wij bij Evident verzorgen uw volledige administratie en belastingaangiftes. Wij zorgen ervoor dat uw administratie aan alle wettelijke eisen voldoet en dat u nooit meer te veel belasting betaalt. 
Wij werken met vaste prijzen voor vaste diensten. Onze dienstverlening strekt zich uit van het verzorgen van administraties, belastingaangiftes, belastingadviezen tot uw sparringpartner. 
Wat u behoefte ook is wij spreken samen af hoe de dienstverlening zal lopen voor een vast bedrag per maand.

Administratie

Wij verzorgen uw volledige administratie, zodat deze aan alle wettelijke eisen voldoet.

Belastingaangiftes

Wij zorgen ervoor dat u nooit meer teveel belasting betaalt! Voor zowel ondernemers, zzp'ers en particulieren verzorgen wij de belastingaangiftes.

Belastingadvies

Het team van Evident bestaat uit afgestudeerde belastingadviseurs. Binnen onze dienstverlening verzorgen wij belastingadvisering. Bij ons bent u dus op het goede adres.

Bezwaarschriften

Bent u het ons eens met een besluit van de Belastingdienst? Ons team van afgestudeerde belastingadviseurs is in staat om bezwaarschriften op te stellen.

Financiƫle specialisten

Als financiƫle experts kunt u altijd bij ons terecht voor bedrijfseconomische kwesties. Wij kunnen samen sparren en uitzoeken wat het beste voor u en uw bedrijf is.

Contact

Heeft u een vraag over uw administratie en/of een belasting kwestie? Binnen onze dienstverlening kunt u ons altijd mailen, bellen en/of Whatsappen met uw vraag.